Aysealparslan 14 aylık ve dişlerini gıcırdatıyor bu durumu yaşayan var mı aranızda nasıl bıraktırsbilirim dişlerini kıracak
Aminenin_annesi34 Aysealparslan 3,5 yaşında doğduğundan beri dişlerini gıcırdatıyor gitmediğim özel hastane kalmadı almadığım özel şeyler kaldı hiçbiri işe yaramadı bende burda bekleyeyim bir umut 🥲
6158alp Aysealparslan bnmkininde 2 dişi var onları gıcırdatıyor ama bana normal dediler o yüzden kafama takmadm
buhayatbenim Aysealparslan oğlum 4 yaşındayken nerdeyse her gece dişlerini gıcırdatırdı . Yanlış hatırlamıyorsam çocuk gelişim uzmanı stresten yapar demişti hatta oyuncaklarının yerini değiştirdiğimizde bile stres olabilirler demişti .
Aysealparslan Dişleri çıkıyor suan da kaşınıyor 6 tane dişi var öbürkğler yolda belli ki hersey ağızda huysuz değişik bir çocuk oluyor diş dönemlerinde
Eysar Aysealparslan bebekken yapıyor büyüdükçe alışkanlık yapar dikkatink kesinlikle dağıtın eltimin kızı 20 yaşında hala degismedi genelde uyurken oluyor bu çok önemli
kbraat benim oğlumda uykuya geçişte bugün yapmaya başladı yani gıcırtabildiğini farketti ve hoşuna gitti tepki vermemeye çalıştım bugün iki uykuya geçerkende yaptı