SuhedaCls 2 gündür sağ göğsümde ağrı var bugün Dr a gittim mastit olduğumu söyledi. 1 yaşında bebeğim var aktif olarak emiyor. Neden böyle bişey anlamış değilim. Başından böyle bir sorun geçen varsa neler yaptınız acaba ??
nimetbatu SuhedaCls dünden önceki gece bnde de oldu bnde sürekli emiri yorum çok kötü bişey sıcak uyguladım hem emzirdim hem düzenli sagdım masaj ve soğuk uyguladım bugün daha iyiym şimdi tekrar sagıp soğuk uyguluycam gögssümün yarısı kızarık resmen
yigitozge SuhedaCls cok gwcmis olsun 2 kere oldum o gun bugundur buraya mastit olanlara yazmak icin giriyorum sadece resmen cok kotu bisey Allah kimseye yasatmasin cok aci neyse beni kurtaran sey kalip sabun oldu beyaz kalip sabunu alin hafif islatin gogsunuden asagi dogru yukardan asagi yani cektirin hafif bastirarak sonra acinizin durumuna gore bastirmayi arttirabilirsiniz bunu gunde 3 - 4 kere yapin ve emzirin geciyo 🫶🏻
yigitozge nimetbatu soguk sicak uygulamayin kas yapiyim derken goz cikarabilirsiniz zararli olabilir yukarda yazdigim seyi yaparsaniz geciyo gercekten kolumu kaldiramazdim birinin onermesiyle kalip sabunu yaptim 2 gunde gecti gecmis olsun ❤️
nimetbatu yigitozge o kadar kötüydüm ki her yolu denedim teşşekürler bunuda deniycem aklımda bulunsun
TunaGoktug 3-4 kez mastit oldum göğüs tam boşalmadığı zaman oluyor malesef . Ben sıcak duş ve masaj ile sıcak uygulayarak ve sağarak iyileştirdim her seferinde.
Busra_ege_gndg Bende dün oldum bebeğim 1 yaşında, sıcak uygulama, ılık duş masaj yaptım ama sağ göğsüm hala kıpkırmızı kendi ateşim yok göğsümün ateşi 38 hala geçmedi halsizim nasıl geçicek bilmiyorum