[silindi] ZeydsMom babanne donu üstüne büyük kocaman tişört ayağımda benekli terlik saçım her yerden fışkırmış🤣🤣
merve171214 ZeydsMom genelde tayt tişört arada eşofman takımı yazında tayt tşört veya şort tişört giyiyorum saçımı at kuyruğu veya topuz yapıyorum salık saç çekemiyorum anca dışarı çıkarken salıyorum rimel dudak nemlendiricisi sürüyorum tamam 😊
JollyBaby Pijama takımı bazen tek alt pijama üstüne kısa kol tshirt, yazın şort askılı tarzı takılıyorum. Makyaj falan uğraşmıyorum 😂
ZeydsMom [silindi] o saç neden fiskiriyor anlamiyorum ha. Bebegim sacimi cekiyor birde galiba ondan benimki
ZeydsMom Ha yani altini ustune uyduran var. Ben bazen karistiriyorum bir takimin ustuni digerinin altina 🤣
nehirsude0 silaa66 yaaa çok seksi şuan bol polar takimimla su güzel goruntuyu izleyip kadın olmadığımı anladım🥲
nihalerkan Pijama ile gün boyu evde durursam modum düşer. Ev içinde giydiğim günlük tayt eşofman tisort temiz güzel olmalı. Saçımı duzlestirir rimelimi çekerim yoksa gün boyu depresyon 🙂
Maka_Paka ZeydsMom Makyaj hariç güzel giyinirim. Ya elbise ya da alt üst uyumlu. Pijamalarimi yatak hariç kullanmam takıntım var 😁 Oğlumun pinamalarini bile uyanır uyanmaz çıkartırım öyle geçeriz salona
kubr_pak ZeydsMom Genel de ev içinde giydiğim, tayt tişört takılırım, pijama ile durmam, gece yatarken giyer, sabah kalkar kalkmaz mutlaka çıkarırım, çocuklarım da aynı bu şekilde alıştırıyorum, arada saç düzleştirir rimel ruj felan sürerim
Damla_eflin ZeydsMom Eşofman veya tayt tişört giyiyorum bu aralar maalesef etek tülbent tişört gömlek tarzı giyinmek zorunda kalıyorum düğün sebebiyle giden gelenimiz olduğu için😄
Babybloom ZeydsMom eve gider gitmez üstüme geçirdiğim üniformam şu. Gri eşofman altı üstüne crop tshirt. O bel açık olacak😂 Saçlarım anne topuzu. Makyajımı da uyanınca yaparım, Yatana kadar da çıkarmam. Banyoya her girdiğimde de bodymist sıkarım