rumeysannurb merhabalar, aranızda emziriyorken bebeğinin inek sütü alerjisi olup diyet uygulayan anneler var mı acaba? nasıl bir diyet uyguladınız 🥺 bebeğimin anne sütüne alerjisi olma ihtimali de var… çok üzülüyorum
annesiaslanannesi rumeysannurb neden üzülüyorsunuz? Diyet yapacaksınız inşallah yaşına kadar geçecek eğer varsa…
rumeysannurb annesiaslanannesi yanıtınızı yeni gördüm. yaptığım diyet pek fayda etmiyor gibi. haliyle bu yorucu süreç üzüyor..
Bugleminannesi28 rumeysannurb bizde 2 gün önce inek sutune alerjisi olduğunu öğrendik. Ve emziriyorum kızımı 1.5 yaşında. Doktorumuz elime klasik içinde sut olan verilmemesi gereken belli başlı şeylerin listesini verdi geriye kalan şeylerde ben birsey alırken VS ya soruyorum ya içindekiler bölümünü okuyorum o şekilde ilerliyorum
annesiaslanannesi rumeysannurb benimde öyle aynı şekildedir ama olsun üzülmeyin ben yemek yemeyi çok seviyorum insan emzirince aşırı da yemek yemek istiyor sanırım ama yiyecek bir şey olmadığından bazen düşebiliyor moraller bebeklerimiz için yüksek tutmamız lazım inşallah geçecek
rumeysannurb annesiaslanannesi kesinlikle öyle emzirirken insanın canı çok fazla şey istiyor ama sabretmekten başka bir şey de yok haklısınız…
cevizannesi Size 9 aydır diyette olduğumu söyleyeyim öncelikle.Çok çok zor bir süreç farkındayım.Bebeğim 1 aylıkken farkettik süt ve süt ürünleri ayrıca yumurta diyetine başladım.Diyet yaptığım halde kakada kan devam etti. Sizin semptomlarınız nasıl bilmiyorum ama kakada kan hemen geçmiyor bağırsaklarda deformasyon olduğu için.Tek yapabildiğimiz diyete sarılmak maalesef.Ben eser miktarda olanları bile tüketmedim.Çok hassas olmak gerekiyor.Ek gıdaya başlayınca kakada kan geçti.Yumurta da ek gıdaya başlayınca geçti.Ama süt devam ediyor.Süt için İlk denemeleri hastane ortamında yaptık ve çok ciddi kızardı. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama zamanla geçiyor.
rumeysannurb cevizannesi sizin süreciniz çok daha uzunmuş.. biz de yoğun mukus vardı hafif kanlanma başladığı anda doktorumuz diyet başlattı. bende eser miktar dahi olsa tüketmem yasak. sizde olduğu yumurta kuruyemiş de tüketemiyorum. hâlâ devam ediyor gerçi. gerçekten çok çok zor bir süreç. süreciniz biraz hafiflemiş ama yine de allah yardımcınız olsun