Kocamdaaakocammm hiramomi Kaç aylık cnm mesele benim 2 oğlum war 28 ve 48 aylıklar Sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorlar küçük oğlum 1 gibi uyuyor yattığı zaman süt veriyorum içiyor uyuyor sonra 3 de kalkıyor o zmn çorba veriyorum büyük oğlumla birlikte büyük oğlumda o sırada meyve vs yemek isterse yiyo sonrasında da bizle birlikte yiyorlar yada aciktiklari zaman makarna patates vs bisey yapıp veriyorum yiyorlar
Han30 hiramomi kaç yaşında yada ay? Oglum 3.5 yaşında genelde 12-1 arası. Ama bazen o saatlerde uyumaya geçiyor uyku öncesi muz vs yiyip uyanınca yer öglen yemeğini çorbasını.
Usnac1995 hiramomi 19 aylık, Sabah kahvaltısı 9-9.5 gibi. Öğle yemeği 13-14 arası Akşam da 19.30 ❤️ Aralarda da meyve, kek falan olursa öyle atıştırır
Baklavanida Kocamdaaakocammm 7buçuk 8 kahvaltı 10uyku 12 1 gibi öğle yemeği sonra ara öğün akşam yemeği
hiramomi Kocamdaaakocammm birisi 4 yaşında diğeri 9 aylik oglen 2 gibi çorba veriyorum ikisine ama dediğiniz gibi bazen yemek verdiğim oluyor
Kocamdaaakocammm hiramomi O zmn normal Bi saat cnm çorba için sonrasında makarna köfte patates gibi vs şeyler verebilirsin cnm benim bebeler hersey yiyorlar mesela az önce pilav ve taze fasulye yedirdim