ezgiii12490 Kizlar 1 aylik bebeğimi yıkarken kafasını tutamadım arkaya doğru düştü bisey olmaz demi çok korktum
salakmisincemilee ezgiii12490 nereye vurdu gecmis olsun file kullanin tek basina yikarken onlem almak gerekir
Kuzeynepp ezgiii12490 ah umarım bişey olmamştır. Bn banyoda kovayı ters cevirip oturuyorm kucagımda yıkıyorum en rahatı. Kafasını dizlerinize dgru yatırın otururken hem yüzünede su gelmez raht edersiniz.
defnemiraybebek ezgiii12490 bebeği gözlemle ağlaması vs yoksa birşey olmaz ama ya küvette file kullan ya da bacakların üstüne koyup öyle yıka ben 40 çıktıktan sonra hep öyle yıkadım
ezgiii12490 defnemiraybebek ağladı geçti düşme olmadı boynu arkaya doğru gitti file var ama yine de tutmak gerekmiyor mu
Maka_Paka ezgiii12490 Çok sert mi düştü, suya mi düştü ?File kullan, eğer yoksa bebeğin kirli çamaşırlarını küvetin dibine köy onun üzerinde yıka bebeğini
EbruBoluKaya Anladığım kadarıyla vurmadı sadece boynu geri gitti dimi? Vücutları şuanda plastik gibi zaten birşey olmaz Allahın izniyle daha dikkatli olun file yada küvetin içine battaniye atarak yıkayabilirsiniz
EbruBoluKaya ezgiii12490 gerek yok filesi varsa zaten o desteklesin diye var merak etme sırtüstü yatır rahat rahat yıka stres yapma ben hala tek yıkayamıyorum 6 aylık olduk 😂 filede bile durmadı benimki şimdi direk duşa sokuyoruz babasıyla
ezgiii12490 EbruBoluKaya kafasını yıkarken napcam canm bide sırtını falan o zaman tutmak gerekmiyor mu
EbruBoluKaya ezgiii12490 yüzüstü çevirerek en son kafasını yıkarsın elinle alttan destekle göğsünü yada koluna yatır yüzüstüsırtını yıkadıktan sonra kafasını yıka zaten mis gibiler bi şampuan yapsan yeterli oluyor bitirt olacak korkusu olmasın ne kadar rahat olursan çabuk hallolur kimse anasının karnında öğrenmiyor merak etme 🥰