Gully Merhaba kızlar, bebeğim 11 günlük. Gözlerini açıyor, ışığa falan bakıyor, benide görüyor ama çok kısa ve dalıyor. Nasıl diyim, boş bakıyor ve bakışı donuyor. Otizimden falan çok korkuyorum. Sizde nasıldı?
gayeceee Gully 11 günlük bebek ne yapabilir başka annesi lütfen böyle düşünceleri kafanızdan atın otizim 11 günlük bebekken belli olacak bir rahatsızlık değil
Berilberat Gully daha yeni dogdu canm yaa anne karninda saniyor daha kendisini flu goruyor daha bos bakmasinda ne yapsin daha simdiden anlayamazsiniz otizmmi degilmi
Ecrinada35 Gully Henüz daha 11 günlük o yüzden anlamlı bakmasını beklemek doğru olmaz zaten 40 gün boyunca bulanık görüyor seçemiyorlar onuda geçtim eskileri düşüncek olursak bebekler nerdeyse 2 3 hafta gözleri kapalı dururlar dı yeni nesil bebekler hemen açıveriyor o yüzden biraz zaman geçmesini bekleyin zaten doktorlar bunu anlar çok şüphe duyarsanız doktorunuza sorun içiniz rahat etsin
NurrC Gully canım 46 günlüğüz 5 gündür bakıp takip ediyor gülümsüyor senin şuan daha çok erken. Otizm dedikleri gibi okadar erken de farkedilemez zaten.
bebegiminbesigicamdan Daha 11 günlük anne karninda saniyodur kendini benim oglum 2 aylik nereye baktigi belli bile degil 😊
Semabolatt 11 günlük komik rakam bilinçsizce hareket ediyor böyle olmadı çok normal ne hastalığı yahu!
Duruhnm Gully 9 ay boyunca karanlık ve gürültülü bir ortamda olduğunuzu ve 9 ay sonunda aydınlık bir ortama geldiğinizi düşünün ne yapabilirsiniz ve bu daha bebek yani
momsss Gully Canım dur bismillah,daha bebeğin çok küçük 11 günlük diyorsun. Eskiden bebekler 40 gün gözünü dahi açmazmış öyle düşün. Biz anneler oturup bugün neyi taksak acaba diye düşünüyoruz herhalde😂 canını sıkma kuzum çok normal🥰
Filizdemir Gully benim kızım 1 hafta gözünü açmadı 11 günlük daha zaten göremiyo şu anda internete baksanız Çıkar zaten panik yapmanıza gerek yok otizmi 11 günlük bebekte aramayın
Misskokulum Gully korkma kuzum otizmle Alakası yok otizm 2 yaşından sonra ortaya çıkıyor benim oğlum da ilk 1 ay ışığa dalıp boş boş bakıyordu donup kalıyordu henüz çok küçük gayet normal
[silindi] Gully daha görmüyor 😂 ay Allah seni napmasın iyi güldürdün beni 11 günlük bebe napsın? Merhaba anneciğim bana mı bakıyorsun hemen sana agu diyim mi desin
supermom11 Gully korkmayın otizm falan değildir Allahın izniyle . Bir sürü otizmli melekle çalıştım. Bu tanıyı koymak için inanın çok erken. Sakin olun. Benim kızım 2 ay gözünü evdeki beyaz ışıktan ve tablolardan almıyordu boş boş izliyordu hipnotize olmuş gibi olayın içinde de olduğum için korkmadım değil Ancak şuan hiçbiri yok maşallah canavar gibi 🤭