mucizem10 Kızlar 13 ay 12 günlük kızım tek uykuya ne zaman geçmeliyiz sabah geç kalkıyor günde 2 uyku yapıyor oda fazla geliyor sanırım gece çok geç yatıyor
Ballilokmam11 mucizem10 qy bebegim 9.5 aylik kaç gündür tek uyku yapiyor ama çıldırıyor uyuyamadigi için zaten sabah erken kalkıyor umarım bir an evvel düzelir de 2 uyku yapar tekrar
SuMisalii mucizem10 yaşını doldurduktan bi kaç gün sonra kendisi geçti tek uykuya arada ayda bir 2 uyku yaptığı oluyor ama onun dışında hep tek uyku.
noluyasanagenemiros Benim kızım 10,5 aylık tek uykuya geçti 🥺 10 da uyanıyor 1 bucukta yatıyor 3 bucuk gibi kalkıyor bidaha 10a kadar uyumuyor doğru mu bilmiyorum ama uyutmaya çalışıyorum uyumuyor da oysaki uykusu da oluyor akşam 6dan sonra
mucizem10 noluyasanagenemiros maşallah nasıl dayaniyor o saatten 10a kadar bizimki 3 4 saatte bir uyur ama artık fazla geliyor sanırım
darzu Benim ikizlerime ben 2. Uykuyu çok zor yaptirdigim için 9 aylıktan beri tek uykudayız ama uyudular mı 3 saat falan uyurlardı iki uykunun toplamını uyuyorlardı
mucizem10 beyzzsenturkk_ ya kimiside daha erken tek uyku için diyorlar küçük olduğunu söylüyorlar benimde kafam karıştı 2 uyku fazla geliyor sanırım gece çok geç yatmasına sebep oluyor