Melekannesiiiii Stanley marka termos almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağımı bilemiyorum? Özellikle soğuk tutma özelliği olan ve taşıma kolaylığı olan bir termos olmalı. Kullananlar yardımcı olabilir mi?
Noname21 Melekannesiiiii bende kızıma almak istiyorum bir mağaza da bakmıştım sadece cc leri farklı modeller benzer
Leylamoznur Melekannesiiiii ben normal 2 litresini aldım soğuk 24 saat sıcağı 8-9 saat sıcacık tutuyo memnunum
Ssude Melekannesiiiii bizim evde 4 tane var. Hepsi de ayrı modellerde hepsinden de çok memnunuz. Ben sadece ml sine dikkat etmiştim
imeaeb Melekannesiiiii Çok sık yolculuk yaptığımız için 1lt ve yemek termosunu aldım geçen gün sıcak su koymuştuk içine 2.gün baktım hala elimi rahatsız edecek şekilde sıcaktı gerçekten stanley bu konuda bir numara kaç lt size yeter bilmiyorum 0.70 olanlar da gayet portatif bence
Melekannesiiiii Leylamoznur yanımda tasiyabilecegim şekilde olsun istiyorum 2 litre büyük olabilir sanki
Leylamoznur Melekannesiiiii aslında bende şunun için aldım biz cok parka gidiyoruz kahve falan cok yapıyoruz çay falan onun için 1 litresi kzııma gibi 1 litrede bana