serendipty 5 ay 22 günlük bebeğim yoğurtla başladım ancak yemedi ardından havuç tattırdım yine yemiyor ağzını asla açmıyor. Biraz zorlayınca açıp tükürüyor asla yemiyor. Tecrübeli anneler bir yol gösterirse mutlu olurum 🥲
Gunesnil_23 serendipty Normal canım kaç aydır tek bir besin ile besleniyor ve onun tadını biliyor yavaş yavaş alışır zorlama zorlarsan hiç yemez zaten şuan tadım yapacak sadece en fazla 1 yemek kaşığı
Ogretmenannex serendipty zaten yemesi için çok erken . Zorlamayın lütfen önerilen 6 ayı doldurması kaldı ki bir ayı tadınla geçiyor . Dilini değdiriyor çoğu zaman . Yani bu süreç 8 hatta 9 da anca yemek başlıyor
Momsinemmom serendipty çok erken daha zorlamayın tadım sadece üç ay böyle olur yerse verin yemezse zorlamayın
serifelm serendipty biz de 5. Ayda tadıma başladık şuan 7 ay 2 günlük canı isterse bir iki lokma yiyor istemezse yemiyor bende çok kafama takıyorum üzülüyorum
serendipty Cigdem61 yok maalesef sadece muz yerse o da iki çay kaşığı anca ben de zorlamıyorum 6 buçuk aylık oldu
Cigdem61 serendipty inşallah 7-8 aylarda düzelir tecrübeli anneler öyle diyor tabi diş dönemlerinde yine azalıyo iştah
serifelm Cigdem61 7. Ayın içindeyiz yumurta ve peynir hiç ağzını bile açmıyor meyve yoğurt tavuk normal yemek verince minicik yiyor zorlamıyorum zaten zorlayınca kıyamet kopuyor
Cigdem61 serifelm en szından bir kaç şey yiyormuş bunsda şükür zaten doyumluk ancak 9. Aydan sonra oluyormuş ama o başlardaki hiç yememe isteği ağzını kitleme olayı azalsa o bile rahatşatacak beni:(