iremckurtt Kızlar, kızım mayısın 9′unda 5 aylık olacak mama ile besleniyor ama bu son iki haftadır mamasını yarım bırakmaya başladı belli olmuyor bazen bitiriyor bazen az bırakıyor dişleri de çok kaşınıyor anlamıyorum ataktan mı dişlerden mi neden olur 🥲
tantuniayrangerisiyalan iremckurtt Bu yeni bebelerde mi var hep ya 5.ayda memeyi bıraktı mamayı azalttı 9 aylığız hala mama zor içiyo mesela dün 1 kere 120 içti sabah daha da içmedi bugün de 1 kere içirdim bu saate kadar içmiyo yarın doktora soracağım napanilirim diye
Karansmomm iremckurtt artık tat alma duyuları geliştiği için kendi zevkleride oluşuyor mama değiştirmeyi denediniz mi
iremckurtt tantuniayrangerisiyalan ay vallahi bilemiyorum ya atak haftasında olur diyorlar ama ben daha çok dişlerinden olduğunu düşünüyorum çünkü bazen emerken biberonun ucunu ısırıyor eli zaten ağzında sürekli bende 4 saatte bir veriyorum genelde bitiriyor ama bazen zorlasam da bırakıyor 20-30 cc bu ara yine birwz düzeldi daha iyi dönem dönem herhalde bende haftaya gideceğim doktora soracağım bakalım
Zinnetnur tantuniayrangerisiyalan benim kız da aynıııı 9 aylık sadece uykuda mama içiyor onu da asla tam bitirmiyor ya 120 nin 100 ünü falan içiyor . Uyanıkken asla mama içmez sadece ek gıda alıyor uyanıkken yeterli oluyor mudur bilmiyorum
tantuniayrangerisiyalan iremckurtt Valla bizim se daha 2 aylıkken 120 içerdi şuan 210 içmesi lazım mesela ama günde 1 kere 120 içiyo zorla. Tamam yemek yiyo ama şuan ihtiyacı olan şey mama ben de ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏼♀️
iremckurtt tantuniayrangerisiyalan vallahi biz annelerin işi zor benimki de 150cc içiyor şuan normalde iştahlı şimdiye çoktan 170e çıkmıştık ama işte rabbim sağlık versin de ne yapalım elbet kolaylığını da verir🤲🏼
iremckurtt tantuniayrangerisiyalan ya bilemiyorum ki normalde artardı Bayadır aynı ölçü içiyor ya da ben fazla vesvese yapıyorum ilk çocuk 🤭 sanki kilo almamış gibi geliyor yarım da bırakınca dertli oluyorum belki de normal bakalım haftaya göreceğiz doktora gidince
tantuniayrangerisiyalan defnemiraybebek Yarın değerlerine bakılacak. Aslında ek gıdayla arası çok iyi çok güzel yiyo ama mama içmiyo
defnemiraybebek tantuniayrangerisiyalan ek gıda alıyorsa büyük olasılık damak tadı olmuştur bizim de öyle mama içmiyor ek gıda alıyor
defnemiraybebek tantuniayrangerisiyalan aynen benim doktorum öyle demişti gün içinde 400 ml alsın yeter diye
tantuniayrangerisiyalan Zinnetnur mamaya çook az pekmez katmayı denediniz mi ben bugün denedim akşam içti. Vanilya özü de diyolar