Papatya-eylul88 Kızlar dikişimin üzeri şiş yani dikişin kendisi degilde üst kısmı sol tarafım neden olur sizce?dokununca acıyor 6 ay oldu doğum yapalı? Zaten sag tarafımın dikişi geçmiş gibi sol tarafım hala kabarik ve kırmızı.başına gelen varmı bilen yazsın lütfen
gmz1991 Papatya-eylul88 Benim de 6 ay oldu dediginiz gibi dikişin üst kısmı şiş ve hafif sert hâlâ. Sağ taraf öyle sol dümdüz nerdeyse. Bastırınca acı oluyo. Kendimi yordugumda da ağrı oluyo özellikle o şiş kısımda
MnkKrtl Papatya-eylul88 sezeryan olalı 1 buçuk sene oldu benimki dikişlerin olduğu yer direk kabarık kızarık şiş vücut yapıyorluş kremde kullanmıştım ama bi işey yaramadı keloid olmuş oyüzden geçmiyormuş 2 doktora sordum belki lazerle tedavi olabilir ama %100 sonuç vermiyomuş yada ikinci doğumda düzeltilebilirmuş dediler bana sizinkide öyle bişey mi acaba
babybabyt Papatya-eylul88 sağ tarafta ise şişlik orası dikişlerin toplandigi kısım o yüzden kabarik oluyor ben bunu bizzat sormuştum zamanla iner dedi öylede oldu bu sezeryan dikişi de doktordan doktora fark ediyor tabiii
gmz1991 gmz1991 dr bana zamanla geçer dedi azaldı önceleri daha fazlaydı ama geçmedi hâlâ çok kötü bi görüntüsü var ağrıması da çok canımı sıkıyo
gmz1991 babybabyt ne kadar sürede geçti sizin acaba? 6 ay oldu azaldı ama geçmedi ağrı da yapiyo bazen