cigdemalis 2.5 aylık bebeğimin kakası bugün hafif kanlıydı bide sümüksü yapıdaydı sebebi ne bilen var mı ilk defa oldu böyle birşey endişelendim baya
pnr_96 cigdemalis gögüs ucunu takip et canım emzirme sonrası kanama varsa oda kanlı kaka yapar benim öyle olmuştu 4 gün falan siyah kanlı kaka yaptı ama meme Uçum kanayıp kanlı emdiği için eğer gögüs ucunda emme sırasında kan yoksa direk doktora götür
ugrakyagiz Mukus hırıltı gürültülü kaka gaz sancısı balgam bunlar hep alerji belirtileri baştan önlemini al canım bizim kan yoktu mukus falan hep normal dediler çocuğun kilosu duru 6 aylıktan 10 aya kadar hiç almadı yumurta ve süt alerjimiz var 5 aydır diyetteyim oğluma hicbirsey yediremiyorum zorlu bir süreç gerekirse 10 tane doktora gorun
cigdemalis ugrakyagiz şuan eşim işte saat 5 te gelecek acil bişeyi var mı peki hemen doktora götürmem mi lazım içim içimi yiyor ya
ugrakyagiz cigdemalis süt ürünleri gittikten sonra olduysa büyük bir ihtimal tut alerjisidir İnşallah farklı bir şey çıkmaz ama bazen bağırsak kanaması diye de o şekilde kakasında kan geliyormuş yoğun mu az bir miktarda mı ya bizim şu şekilde bizim yok kakasında sadece mukus falan vardı işte gürültülü pastası vardı 6 aylık olunca da yumurta yedirmeye başlayınca alerjisi ortaya çıktı ondan sonra süt diyetine girdikten sonra benim oğlum kilo almaya başladı o yüzden biz süt alerjisi şeyde konulduğuna teşhis konuldu
ugrakyagiz Hafif kanlı ise korkulacak bir şey yok ama tabii ki de aşırı susa o korkulacak bir şey hemen acile götürmeniz gerekir hafif kanlı olması büyük bir olasılık süt alerjisinden kaynaklı
Gamszbaykus37 cigdemalis çok yüksek ihtimalle alerji. Fazla gaz, hırıltı, mukuslu yapiskan kanli kakalsr, huzursuzluk, sık olan ve gecmeyen pişik, deride döküntü gibi şikayetlerin var mi?
gamzeci Bebeğiniz süt ve süt ürünlerine alerjisi var benım kızım da alerjik bir bebek yediklerinıze dıkkat edin ondan oluyor 7 bcuk aylığız hala alerjimiz devam ediyor kan durdu mukus devam ediyor