kzlrm0606 Yeni gelen 4 halka arz hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar katılım endeksine uygun olduğu için Hepsine de girmeyi düşünüyorum zaten sizce nasıl olur getirileri şirketler hakkında ne düşünüyorsunuz
Bett1 kzlrm0606 yani yeni gelen arzlara geneline hepsine gireriz biz katılım endeksine uygun olanların. Yatırım tavsiyesi degil ama koton çabuk tavan bozacak diye bir duyum var 3 4 günde bilginiz olsun
kzlrm0606 Bett1 açıkçası Koton’dan Benim de pek umudum yok ama lila kağıttan çok umutluyum nedense Koton 4 tavan yapsa 600 TL’ye yakın getirisi olur galiba
Bett1 kzlrm0606 aynen. Bende savunma dan ve lila dan umutluyum bol tavanli geçer inşallah uzun zamandır katılım endeksine uygun gelmiyordu
kzlrm0606 Bett1 Evet ben de hep bekliyordum hiç gelmiyordu Şimdi 4 tane geldi bakalım inşallah en hayırlısı olur dediğiniz iki hisseden Ben de umutluyum
Bett1 kzlrm0606 hisse de alıyor musunuz biz arada hisseler düşünce topluyoruz. Eşim de bende ayrı ayrı alınca iyi bir getirisi oluyor
kzlrm0606 SevimliHayaletCasper bu çarşamba ya da perşembe başlar diye düşünüyorum henüz ilk işlem tarihleri açıklanmadı
kzlrm0606 Bett1 Tabii sadece halka arzulara girmiyorum başka hisseler de alıyorum bazen güzel getirirse oluyor yani