Ikizanne29 Kızlar selam. Bim evime çok yakın ve hep görüyordum orada bu mamayı ama almadım hiç. Dün mamam yetişmedi ve aldım denemek için var mı kullanan?
motherthea Ikizanne29 görümcem kullanıyor bebeği doğduğundan beri çok memnun bebeği de iri kilo da aldırıyor çünkü ağırlık olarak şeker nişasta var
katilcivciv Ikizanne29 bende onu deneyecegim artik almanyada hep götüyordum cevremde kullananlarda cok. Bebegim 6 aylik ek gida da aliyor zaten aptamili degistirmek istiorum
Ikizanne29 motherthea Sabah bende denedim gayet de güzel içtiler aslında ama mama değiştirmeye korkuyor insan. Şikayet var da da baya kötü yorumlar vardı onun için merak ettim
minikkus85 Ben kullanıyorum canm memnunum ama her bebegin bünyesi farklıdır benim bebegim 9 ayı doldurmak üzere bize yardımlardan verilmişti o marka ,bir sıkıntı yaşamadım gaz vesaire
Ikizanne29 minikkus85 Şikayet var da çok fazla yazı okudum tereddütüm o yüzden benimkiler 1 yaşında o yüzden gaz çok sorun olmadı zaten içince hemen kendileri çok şükür çıkarabiliyorlar
Ikizanne29 katilcivciv Nerden aldığınız fark ediyor mu acaba etmiyordur değil mi ben bimden almıştım. Denedim iyi gibi sanki fiyatı da diğerlerine göre bi tık makul. Niçin aptamili değiştirmek istiyorsunuz
katilcivciv Ikizanne29 sanmiyorum fark edecegini sonucta ayni fabrikadan cikiyor skt bakmak gerek. Suan ek gida aliyor diye daha hafif mamaya gecmek istiorum aptamil isini basariyla tamamladi tontiş bir kizcem var😅
Nacafa Ikizanne29 Türkiyede ve yurtdışında aynı markayla satılan mama da dahil bir çok ürünün içeriği farklı
Ikizanne29 katilcivciv Aptamil hep kilo yapar diyorlar bize pek yapmadı 3.aydan belki 9.ayına kadar evolvia kullandık ve çok hareketli oldukları için doğum kilolarını da sayarsak anca sanırım.. Bizde güzel ek gıda alıyoruz ama mamayı bırakmak istiyorum. Azar azar süt veriyorum
katilcivciv Nacafa kastedilen marketti, ülke degil. Yurtdisindan mama getirmeyi hayal etmemistik biz konusurken😅