Baklavanida Feyzosumunannesi doktor ne dedi peki? Benim kızım düzelmiyor 1gün iyi yapıyor ertesi gün yine aynı
mrv2616 Baklavanida biz daha 7 aylığız ilk defa kabız oldu doktor müslin verdi. Bugün götürücem doktora tekrar aynı sorunu yaşamamak adına ne yapabilirim diye sorucam. Gerekirse kefir içirmeye yada probiyotik vermeye başlarım bende
Baklavanida Feyzosumunannesi probiyotik ne kullanıyorsunuz? Kendiniz mi aldınız doktor tavsiyesi üzerine mi?
Tatlimomy Baklavanida Kaka denilmesi çok günahtır Eskiden bir sahabe ismiymis bu sahabe çok kiskanildigi için Yahudiler ve hristyanlar diskiya bu ismi koymuşlar günümüze kdr gelmiş bilginiz olsn arsstirabilirsjniz
Baklavanida mrv2616 kefir verebilirsiniz sizde ama her gün değil sanırım 1 fincan kadar verebilirsiniz diye biliyorum
Baklavanida mrv2616 elma armut kayısı Marmelat yapabilirsiniz 7aylık yiyebilir oda deneyin isterseniz sizde
mrv2616 Baklavanida kefirin miktarını sorayım doktora. Elma armut kayısı çiğden veriyorum aslında. Ama kayısıyı kaynatıp suyuyla posasını çekip sabahları vereyip diye düşünüyorum. Bizimki suda içmiyo çünkü hem onada faydası olur belki
Baklavanida mrv2616 birde ben normal kayısı değil gün kurusu veriyorum oda kayısı yumuşacık onuda deneyebilirsiniz. O kadar çok şey deniyorum ki hangisi yarar bağırsağına diye 🤷