RB2023 Arkadaşlar bebeğim beş aylık bugün kan ilacına başlayacağım onun için oceanı tercih ettim ama kilo başına mı yoksa içinde çıkan 0.5 ml kadar mı veriyoruz bigisini olan varsa yazabilir mi lütfen birde günün herhangi bir saatinde verilebilir mı
One-life RB2023 8.5 ay bende 0.5 veriyorum aç karnına daha etkili demir sabah kahvaltı öncesi içiriyorum
Bebegimm1 RB2023 6kıloysa 6 damla kaşıga koyup vericeksinz doktor bana bu şekilde veriliyor demişti kılosu 6200 ise 7 damla olarak ver demişti sorun olmadı yaşına kadar öyle kullandım
RB2023 One-life eczane 0.5 ml dedi doktorum başka bir kan ilacı önerdi ama ben bunu aldım o yüzdende bunu soramadım
RB2023 Deletedmom_98 eczane 0.5 ml dedi 1 yaş altındaki bebeklere doktorum başka kan ilacı önerdi ben bunu aldım bunuda soramadım
alparslan1_ RB2023 eczacı 1 yaşına kadar 0.5 1 yaşından sonra tam damlalık ver dedi bana. Ocean kullanıyorum
RB2023 alparslan1_ banada öyle dedi bazılarıda kilosuna göre diyor hangisine göre versem bilemedim şimdi
alparslan1_ RB2023 ben sorun yaşamadım siz bilirsiniz. Ama bana tarif eden eczacının kendisiydi kaç sene okuyorlar bence güvenebilirsiniz :)))
gunes0312 RB2023 damla sayısını direkt doktorum demişti bana size söylemedi mi ? Kilo başına o yüzden çok yoruma dayalı vermeyin bence
Busrazeynep2408 RB2023 bizim doktorumuz kilo basina bir damla dedi oyle kullanıyoruz saglik ocağındaki ebeler de o sekil söylüyor 8bucuk kilo şuan 8 damla kullanıyoruz sabah aksam