Hazalkaann Benden size tavsiye kiloya hiç takmayın çünkü ben taka taka kafayi yedim.Ben iri yapılıyim ve uzunum kızım 4500 kg doğdu.15 gün yoğun bakımda yattı gereksiz yere her neyse.3 aylıkken 7800 kg oldu.Sonra birden meme reddi başladı.Zaten sütüm yetmiyordu Mama veriyordum ama günlük 120 CC anca içiyordu.Hic sevmiyordu mamayı.Sonra sütüm kesildi.Mama içmedi kaç tane farklı mama aldım anlatamam süreç berbattı.Yine sizin ki büyük benim kızım daha 3 buçuk aylıktı..Doktor ile birlikte ek gıdaya başladık.Yogurt ile ilerledik.Her şeyi verdim ben.(Çilek ve bal 1 yaş öncesi vermedim sadece) Onun dışında ıspanak pancar semiz otu her şeyi verdim.Demir ilacı kullanmadım kabızlık yaptığı için.Suan 20 aylık 12 kg.Hala toplum baskısı yok çok zayıf yok bu senden mi çıktı diye söylemler.Cocugun canı bir şey istemiyor yemiyor bazen ben ve eşim kafayı yiyoruz.tahlil yaptırdım her şey tertemiz güzel çıktı.onemli olan tahlil ve ayına göre persentil tablosuna uyumu.Hala nasıl kilo alabilir diye düşünen ben 😂