kukii durununannitoskosu Resmen beni anlatmışsın ya akşam çocuk uyuyunca ya da çocukla ilgilenen olduğu zaman geçerim dizi açarım bulaşıkları hallederim foşur foşur tezgahı köpükler silerim 😂 terapi gibi geliyor o sonrada bir yorgunluk sigarası yakarım , başka hiç bir işi sevmiyorum ama temiz evi de seviyorum 😂💃
Merwedoga Rumiersn Bulaşık makinesi toplamayı hiç sevmiyorum neden bilmıyorum her topladıkça eziyet oluyor bana çm sermekten toplamaktan tek tek dolaplara koymayı da sevmiyorum ama ev temizlik toz cam yer sil süpürge mutfak pasta börek bayılırım yemek yapmaya çeşit çeşit yaparım :)):)) arada eşimi toplattırır serdittiririm sanki bütün yük üstümden kalkmış olur:)
Balkizlarim 1prensesannesi__ alışkanlık olmuş bende birde sabahtan yapıyorum ya direkt kolay oluyor 🤣😍
bitboylum Rumiersn herhalde bütün gün mutfakta yemek yapabilirim ama toz almak banyo klozet temizliği hiç benlik değil
merve171214 Rumiersn ütü harici hepsini çok severim terapi gibi geliyor ütüyü de 3 senedir yapmıom kurutma makinesi kurtarıcım oldu 😊
buket08 Rumiersn toz almak sadece diğer şeyler ruh halime göre değişir ama evi saatlerce bıraksalar silerim 😂
delirmeceler Rumiersn çamaşır katlama ve ütü yapmayı cam silmeyi halı yıkamayı severim yıkayamazsam fırçalarım sevmediğim iş yok sanırım
sekerportakali9 Rumiersn dağınık bir gardrobu, dolabı, buzdolabı veya baza altı gibi dağılmış yerleri düzenleyip nizama sokmayı çok seviyorum. Yaptıktan sonrada keyifle izlerim ne güzel oldu diye. Ev süpürüp silmeyi sevmiyorum bende. Bi türlü bitmiyor 😁
ozr42 Rumiersn bulaşık yıkamak. Çoğu insan sevmez ama ben severim. O kirler gittikçe rahatlama geliyo bana tezgahı tertemiz görmek.
asel_044 Makineye çarşaf perde atmayı bide hali yıkamayı severiyorum genel olarak yıkamayı severiyorum herşeyi😂