Miniminiprens Anaokulunda her hafta bir öğrenci evde Anne çocuk bişeyler hazırlayıp okula götürüyorlar. Bu hafta sıra bizde. Ne yapsak tüm çocuklar sever sizce tarifleriniizi bekliyorum
belus Miniminiprens 1.Kurabiye üzeri çikolata kaplı üstüne de pasta süsleri 2.çubuk kraker tarifi, çikolataya batır ve süsle 3.kek truff yap, dondurma çubuğuna geçir ve süsle❤️
Usnac1995 Miniminiprens Çilekleri çikolata sosuna batırsanız kişi başı 3-5 tane. Saçmamı olur 🙈 Mevsim meyvesi en azından diye düşündüm 😂
Miniminiprens Usnac1995 ayy olsada yesem çok severimm 😋 çilekli bişeyler bakındım bende internetten kolay yesinler istiyorum hep kremalı çıkıyor senin dediğin kolaya kaçar 😀
Usnac1995 Miniminiprens Tamam karar verdim , çilekli minik rulo pastalar olsun 😂 Çocikim daha 19 aylık böyle şeyleri bilmiyorum fikir olsun dedim 🫶🫶
Miniminiprens Usnac1995 ayy en güzel günleri Allah bağışlasın 🥰 anaokulu ile birlikte okul maratonu başlıyor bazen o zamanki rahatlığı özlüyorum. İlkokulu düşünemedim 🤣 evet fikrimiz benzermiş bende öyle bişey düşündüm
Lolik Miniminiprens sebzeli renkli şekili makarnalar var ya onunla makarna salatası geldi aklıma çocuklar sever Renk renk truff topları da olabilir
3prenses_annesi Eti puflara uzun çubuk takıp bon bon şekerlerden göz yapıp küçük poşetlere koyup dağıtabilirsiniz 😍
Miniminiprens 3prenses_annesi öğretmen paketli gıda olmasım el emeği dedi ama eti puf tarifine bir bakayım kolay mı diye teşekkür ederim 😍