mira1224 Birşey yapmak istiyorum fikriniz var mı? E ticaret yapıp bilgi verecek birileri var mı yada? Yani ufaktan başlayıp denemek istiyorum sizce en çok neler satılır neyden zarar etmeyiz
beyzadodo mira1224 oncelikle sirket kurmadan birsyler yapmayi dusunin yoksa muhasebesi bag kuru vs vs cok tutuyor. Shopier uzerinden satabilirsiniz, mesela çanta cok hosuna gidiyor kadinlarin yada bu epoksiden anahtarlik vs yapabilirsiniz , takida gidiyor
hirambaby mira1224 Ben İnternet üzerinden isme özel ürünler satıyorum 0-3 yaş grubu için. Şortlu takımlar, gözlük, baharlık takımlar, salopetler… Ama bunun için önden biraz para ayırmanız gerekiyor
mira1224 63onurm ya ufak çaplı yapıyroum onu ama büyük riske giremem zarar da ediliyor anlamıyorum pek
mira1224 beyzadodo ya dolap gibi bir uygulama sanırım demi? Kullanıcı kitlesi nasıl acaba hani trendyolun Hepsiburada’nın gibi çok sipariş alınır mı
Mree mira1224 shopier için instagramı vs daha etkin kullanmanız gerekiyor ki insanlar onu görebilsin. Trendyol gibi yerlerde daha kolay fakat onların da komisyon ve diğer ücretleri yüksek oluyor. Bu sefer de satacağın şeylere bunları yansıttığın için müşteri biraz geri kaçıyor
hirambaby mira1224 Bunu kısa sürede yapamazsın maalesef canım. Bunun için millet yıllarca uğraşıyor ben de daha başlayalı 1 yıl olmadı