buseyrdmc Kızlar merhaba özel hastanelerde şuanki spral fiyatları hakkında bilginiz var mı? Ve narkozla takılabiliyormuş belden mi, komple mi veriliyor narkoz bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız ☺
kubeyhanim buseyrdmc Ben 2 ay önce taktırdım özel hastanede. Anestezi istemedim. 2 dk iş için anestezi riskini alamam
Poyrazbayb buseyrdmc devlette taktırdım 3-5 dk anca sürmüştür. Çatala geçtim ve gözlerimi kapattım düşünmemeye çalıştım doktor bitti dedi kalktım giyindim bedavaya geldi. Sezeryan Doğum yaptım ilk çatal deneyimimdi biraz kastım ama sorun olmadı ilk gün biraz ağrı hissettim 2. Gün ve bugün 3. Gün hiç taktırmamışım gibi
buseyrdmc seizetheday evet doktoruma sordum narkozla istiyorsan takarız demişti ben bu konularda biraz hassas olduğum için direk gözüm kararıyor o an o yüzden narkoz istedim
buseyrdmc kubeyhanim anestezinin ne gibi bir riski var ? İki dakikalık işse ona göre veriyorlar narkozu zaten çok ağır olacağını sanmıyorum
buseyrdmc Poyrazbayb ay ben devlet hastanelerinden neden bilmiyorum ama çok korkuyorum ve güvenemiyorum bide spralden korkuyorum ikinci sezeryanım çatala çok çıktım 😃 ama acır heralde çevrem acıyor diyır
Poyrazbayb buseyrdmc bence narkoz almaya değmeyecek bir acı. Acımadı diyemem ama sabredilemeyecek bir acı değildi. Randevu bile almamıştım sabahtan kadın doguma gittim adetin 3. Günü sıra verdiler girdim takalım dedi taktı giyindim çıktım. Birde ben özel bölge olduğu için çok çekiniyordum utanıyordum onun stresi vardı