nbanba Şehirdisindan ilkokul arkadaşım geldi. Şimdi yazmış yarin musaitsen öğlen gelcem diye. Hazır pratik neler yapabilirim sabah acabaaa tatlı tarifi vs verebilir misiniz
beyzadodo nbanba kisir yada mercimek koftesi yapabilirsiniz, bir kek yaparsiniz , sigara boregide olabilir, mozaik pastasi , makarna salatasi , patates salatasi, yogurtlu patates salatasi gibi
Simsimy nbanba Bisküvili pasta yapıyorsun, pastanedende börek ve kuru pasta alıyorsun, hadi birde makarna salatası patlat. Yeter daha ne
nbanba yanaklibebek dimii hazır bile olsa marketten börek falanmi alsam fırına koyulanlardan, ya da sadece bir çeşit tatlı?
yanaklibebek nbanba börek al bence canım, tepsi böreği çok güzel a 101 de sanırım Tatlı da yine hazır profiterol olabilir ekler olabilir Bir de ben kısır yapardım heralde kolay zaten Veya bir arkadaşıma gittim hafif tavuklu erişteli bişi yapmış çok hoşuma gitmişti
nefes-1408 Borcam da köstebek pastayı tavsiye ederim hem çok uğraştırıcı değil hem aşırı lezzetli. Şimdiye kadar çok misafirime yaptım hepsi de bayıldı. Nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben orda çok pratik ve güzel başka tarifler de var kendine göre seçebilirsin 😊
efsacan nbanba aynen köstebek pasta yap yeter iki gün oncesinden haber verseydi neyse bir çeşit yap yanına cekirdek cips hazir kurabiye dersn al yeter uğraşma cocuklu ev bise beklemesnler:)
ikiprensesbebiss nbanba sufle tarifi basit mesela tatlı olarak … Yanina basit kısır olabilir tava böreği olabilir ..
ikiprensesbebiss nbanba bide en basitinden tavuk göğsü tatlısı :))) annemin tarifi var o kadar güzel ki bayılıyorum … 2 yemek kaşığı margarin Ericek 5 -6 yemek kaşığı un kavur 1 kutu süt 4 yemek kaşığı toz şeker En son vanilya 2 tane En sonda rondoya çek Annemin tarif 🙊
nbanba ikiprensesbebiss en sevdiğim biliyor musun.bir ara sürekli yapardım üstüne de tel kadayıf koyardımm:)
nefes-1408 nbanba bende sınırdayım çıkmamak için direniyorum bugün itibariyle -10 u gördüm o yüzden devamke dedim 😂