Delikadir Anneler merhaba. 2 gün önce roborock s8 robot süpürge aldım gayet güzel memnunum ama şöyle bir sorum olacak. Evim büyük değil yani süpürme alanı toplam 80 metrekare ancadır. Yaklaşık 70 metrekareyi 95 dakikada felan süpürüp şarjı bitiyor şarj olmaya geliyor evi tamamlayamıyor yani. Bu normal midir yoksa bataryasında bir sorun mu var bilemedim. Kullananlar cevap yazarsa sevinirim
kubr_pak Delikadir Ben Xiaomi vacuum mop pro 2 kullanıyorum hemen hemen 2 sene oldu, benim evimde küçük toplamda 95 metrekare felan süpürüyor, komple evi silip süpürüyor, üstüne %47 felan şarjı da kalıyor, bence batarya da bi problem olabilir
Anatotales Delikadir her gün açıyor musunuz? 1 gün ara verince evin daha çok kirlendiğini düşünüp daha yavaş çalışıyor şarjı yetmiyordur. Bende s7 kullanıyorum ama eviniz küçükmüş bu kadar kısa gitmiyor olması lazım yine de
NariNariKiminYari Delikadir benim evim 150m2 sadece salonda robot açıyorum ki salonum gerçekten aşırı büyük diğer odalar çok küçük ona rağmen %100 şarjla iki kere salonu süpürüyor benim robotta roborock servisine bir gönderin isterseniz