cinarcinar Hediye gelmişti ama numarası küçük geldi. Kutusu ve etiketi mevcut. 22 numara 350- [](https://)
BBuseYY Ayakkabının iç resimlerini de çeker misiniz ?? İnternetten aldım vicco sandalet çakma ortapedik güya iade ile uğraşcam . O yüzden çekmenizi istedim
BBuseYY İnstagram: busee_ydrm burdan ulaşım sağlarsanız sevinirim 🤗. Buraya çoğu zaman giremiyorum ne zaman cvp yazacağınızı da bilmiyorum o yüzden instagramdan haberleşelim
cinarcinar BBuseYY İnternette baktığımda floda ilk adım trendyolda ortopedik yazıyor hediye geldiği için alırken soramadım o nedenle detay bilmiyorum Şu an ilanda trendyol ve floda gördüm
cinarcinar kukii Teşekkürler 23 olsa muhtemelen benimkini de olurdu Kıştan alınınca küçük kaldı maalesef
cinarcinar BBuseYY hemen indirip üye olabilirsiniz dilerseniz Hesaba para alışverişi sevmiyorum o nedenle uygulama üzerinden yapmak daha iyi
BBuseYY cinarcinar muğladayız canım ya normal dolap hesabımız varda . Tabikide senin dediğin gibi daha güvenilir olur . Eşime söyledim o indircek bakalım ordan ekleriz