Rumuz_13 Kızlar gerçekten temiz içerikli mi artık hiç bir markaya güvenemiyorum. Tabiki evde yaptığımız gibi olmaz ama zor durumda kalıp almak zorunda alırsam önerir misiniz çevrenizde alan yada bilgisi olan var mı
Ayseguls5 Rumuz_13 ben kendim için alıyorum bence bütün hepsinin aroması aynı gibi zaten. Hurma tadında. Oğluma çikolata diye verdim bir kaç kere ama ağzına bile sürmedi. Tadı çok başarılı değil.
Sedas00 Rumuz_13 alıyorum ama fellas marka daha iyi gibi geliyor bana paketli toplu alıyorum dışarı çıktığımızda kurtarıcı oluyo
livanurvealpinannesi61 Ayseguls5 alışık değil ise yemez ben Bayadır züber ve fellas marka alıyorum çok seviyorlar. Kendim de yedim tadı çok güzel özellikle fıstıklı olan çok güzel.
livanurvealpinannesi61 Alerjikrinit biz normal çikolataya alışkınız ondan sanırım ben tadına baktım çok güzel fıstıklı kuru yemişli yaban mersinli olan çok güzel. Fıstık ezmeli var oda çok güzel. Çocuklar hepsini çok seviyor Bayadır alıyorum
livanurvealpinannesi61 Rumuz_13 züber fellas mixmey temiz içerikli evet. Ben hangisi indirim ise onu alıyorum en son indirimden fellas marka aldım hepsi çok güzel bende arada yiyorum
Alerjikrinit livanurvealpinannesi61 ben de hepsini denedim ama damak tadı bence, oğlum çikolataya alışık değil kuru meyve çok sever ama züber ürünlerini sevmedi
livanurvealpinannesi61 Alerjikrinit benimkiler çilekli muzlu fıstıklı seviyor daha çok ama hepsini yiyorlar bende sevdim güzel 😊
Alerjikrinit livanurvealpinannesi61 yalan olmasın tek sevdiği ürün nohut cipsi 😂 ona bende bayıldım gerçekten çok başarılı onu unutmuşum bak
melera Rumuz_13 bebekliğinden beri alıyorumm, meyve barlarını cipsini çok çok tükettik. Yüzde yüz doğal içerikli. İçerik bakmayı öğrensek biliriz dogal olup olmadığını. Bende çocuktan sonra öğrendim.
Rumuz_13 livanurvealpinannesi61 ya bende aliyim diyorum eşimde asla güvenmiyorum diyor cips ve diğer züber türleri için
livanurvealpinannesi61 Rumuz_13 eşiniz doğal ürünlerin olduğunu bilmiyor sanırım züber ve fellas %100 organik gıda mühendisleri ve doktorların önerdiği marka. Temiz içerikli. Araştırın kendisi de görür zaten. İçerik bilgisi mevcut üzerinde yazıyor firmaya da sorabilir. İçeriği temiz olmaz ben çocuklarıma almam zaten.