akkurt Kızlar türbana girmeye karar verdim bugün nasıl nasıl başlamalıyım ne giymeliyim kendimi çok fazla kasmadan birazda modern bir şekilde kapanmak istiyorum
cemreninannesi_ akkurt Allah size nasıl örtünmenizi emretmiş ise öyle örtünün bence. Size yakıştığını düşündüğünüz için veya birinin zoru ile kapanacaksanız e bari modern görünsün diyorsanız hiç kapanmayın derim. Örtünmenin de bir ağırlığı vardır.
Neslihann37 akkurt kapsül dolap yaparak başla.camim mesela en basic çizgili sweat, Jean, beyaz siyah gri t-shirt Beyaz mavi gömlek, trençkot ve kumaş pantolon olarak kendi tarzini belirle. Daha sonranzayen instada bloggerlar var onlara da bak
akkurt Tabiki içimden geldiği için yaşım 25 modernden kastım güzel renkli bi kapanma istiyorum daracık kot giyip üzerine büstüyer giyecek halimiz yok
Mavisinannesi1804_ Bence pantolona hiç bulaşmadan etekli takım elbise tarzı giyinebşlirsin çok da kibar oluyor ben öyle giyiniyorum 😍
neolmusyaani Mavisinannesi1804_ etekli takım nasıl oluyor mesela ben de pek memnun değilim tesetturumden hiç hakkıyla kapandığımi düşünmüyorum Allah affetsin bol giyiyorum ama yinede etek olsa daha iyi olur
Mavisinannesi1804_ neolmusyaani altı normal etek üzeri gömlek tarzı bluz gibi tabi eteği dar kesim olanlar da var ama ben bol kesimli tercih ediyorum
evlerkadar Canım bandana gibi boneler çıkmış onlar çok sıkmıyor ve saçı kapatıyor iyice onlara bir bak. Önce ana renklerde takıl mesela beyaz siyah kahve Gibi. Suan tesettürde bol salaş moda hakim tabiki tesettürü modaya uydurma derdınde degılız. Beli lastıklı bol paça pantolonlar daha rahat ve uygun olur pileli etekler ve bol eteklı yazlık elbiseler
akkurt Kızlar şimdi mesela buna nasıl bir şak bpme kullana bilirim bunu abinin düğünü için bugün aldım kapanmaya bugün karar verdim ve kapandım