Zuleyha__19 Doktor kullanmak istemiyorum dememe rağmen verdi kullanmanız lazım diye ne yapıcam 🙁🙁 Ali emire olanlardan sonra çok tedirginim kullanan var mı kızlar, dozu iyi ayarlarsanız sıkıntı olmaz ddi doktor 🙏🏻
Umutaras Zuleyha__19 biz şurubunu kullandık bronşit başlangıcı vardı bi sıkıntı yaşamadık çok şükür ventolin kullanmadığınız sürece hava kanallar açılmaz çocuk balgam atamaz malesef
Morkekik Zuleyha__19 Ben kullandım hatta post açtım bununla ilgili. Benim oğlumda çarpıntı yaptı çok korku dolu bi gün geçirdim valla. Prospan kullandık sonrasında öksürüğü kesildi çok şükür.
NurrC Zuleyha__19 canım o yavruyu bende biliyorum ☹️ Yalnız ondaki hata sürekli ventolin verilmesi. Sanıyorum günde 4 kez söylemiş olması lazım. Ve ayrıyeten yarım serum ile açman gerekir. Bizde 46 günlüğüz ve maalesef kullanıyorum ventolin ama aradan zaman geçerek ve yarım doz ventolin yarım doz serum o şekilde açarsan sorun olmaz. Dozu bilmeden kullanımda sıkıntı oluyor
Myagz Zuleyha__19 valla doktorların da işi zor bi tane dangalak çıktı bebeğin hayatını aldı diye insanların güveni kırılıyor aile için zor diğer yandan doktoru düşünüyorum hastası o ilacı istemem diyor falan.. vermeden de düzelmez ki zatürreye kadar gider. Korkmayın yıllardır var olan bi ilaç iyi ki de olan bi ilaç doktorun anlattığı şekilde kullanın sıkıntı olmaz Allah şifa versin inşallah
Erencinarinannesi Zuleyha__19 benim bebeğime hastanede yatarken verdiler havanın içine karıştırıp daha çok öksürdü doktora söyledim ve onun yerine budecort verdi ventolin alerji yaptı dedi hemen değişti
Erencinarinannesi Zuleyha__19 bu grip çok kötü ya influenza a virüsü olmuş benim yavru kuş bizede bir sürü ilaç verdiler benimkide 6 ay 1 günlük
Gkhnn71 Zuleyha__19 bu ventolin ilacinda ne var iceriginde bebekleri bi kadar etkiliyor Ali Emir bebege çok icim yandi gördükçe ağlıyorum. Kullanmayin başka ilaç yokmu
Gari_de_Gari Zuleyha__19 biz kullanıyoruz günde 3-4 defa yap dedi doktor ben de 1 defa veriyorum 5 ay 4 günlüğüz
Gari_de_Gari Zuleyha__19 1 değil 2 canım ya klavye yanlış basmış.4 defa vermedim hem korktum çok sık vermeyi hem de boranşit değil sadece başlangıcı olmuş tu