aylizinannesiiii Kızlar başlığı tam bulamadım ama mesela ben salçalı makarnaya ketçap mayonez sıkıp yemeyi çok seviyorum sizin de var mı böyle bunu kesin dene dediğiniz 😍😍😂
CankizimRavzam aylizinannesiiii bende senin gibi makarnayı öyle severim sade patates cipsini ketcapa batırıp yemeyi severim pilava yoğurt katarim kızımda daha tuhaf salamin arasına cikolata sürüp o şekilde yer sıpa
Ssude aylizinannesiiii kahvaltıdan tatlı tuzlu karıştırı yerim. Aburcubur yediğimde de öyle yaparım. Cips yerim sonr açikolaya sonra yine cips filan 😂
Simsimy aylizinannesiiii Nohut pilav Kuru fasulye pilav Tavuk pilav Salata pilav Karpuz ekmek Birde çoklu kombo var. Pilav üstüne nohut ya da kuru fasulye sonra salata ve acı biber turşusu efso oluyor 🤌🏻
byznur Bende tavuklu pilavı yoğurtla karıştırıp yemeyi çok severim bilmem sever misiniz ama ben beğeniyorum 😂
aylizinannesiiii byznur ay evet tam bir salata gibi oluyor ben biraz salatalık turşusu da ekliyorum 😅
Gizmokzilla aylizinannesiiii pilavı yoğurtlu katiyyen yiyemem dmdldşdpdş ve çok iğrenç ama lisedeyken biz süzme peyniri ekmeğe koyar üstüne ketçap sıkardık 🤤 bi de şey yapardık bu baya iğrenç gelicek.. Ekmeğe cips koyar üstüne turşu koyar ketçap sıkardık. Hiç önyargılı olmayın baya baya güzel oluyor kedlspğsğ