simseklivekalpli sanli17 her pazar yaşıyoruz bunu. Doktor alerjik ürtiker dedi alerji surubu ile geçiyor. Bizimki sanırım sabun kaynaklı? Emin değilim.
sanli17 kubra00k alerji olup olmadığı belli değil hemen duş aldırdım ertesi gün birşey kalmadı sırtında alerji olsa her yerine yayılmaz mı
kubraadt @“sanli17” benim bebeğimde de var sadece sırtta. Dr birkaç krem, alerji damlası falan verdi. Henüz geçmedi 4 gün oldu. Sizinle yatmasın dedi. Bir de duru suyla yıkayın dedi ama öyle içime sinmedi.
Busraata33 sanli17 yayılmayabilir alerjinin çok çeşiti var benim oğlumun sadece bogazının altı alerji oluyor,benim tüm vücudum bazen sadece bacak ve kol,diğer oğlumun sadece ağız bölgesi nokta nokta oluyor değişebilir kişiye bağlı bu
kubra00k sanli17 yok yayılmaz. Benim bebeğimde yayılmadı. Doktoru alerjiyi şöyle anladı. Hırıltı var ama burnunu çekiyoruz aspiratörle burnu bomboş. Bu bir alerjidir dedi doktoru. Yani grip gibi görünür ama burun boşsa alerji. Damla verdi , ve düzeldi oğlum şükür🤲🏻
kubraadt @“sanli17” ben de anne yanı beşikte yatırıyorum ama doktorun verdiği kremler ve alerji damlaları henüz geçirmedi. Dediği gibi duru suyla mı yıkasam duş aldırırken bilemiyorum.