Svdmirac durdane123 söyle bir şey benim oğlum yazın sicaklarinda doğdu dışarı çıktığımız zaman veriodum valla tatlı kaşığı kadar
veramommy İlk 6 ay su vermediğim için linç yemediğim akraba kalmadı, bu çocuk benim ve deli gibi araştırıp okuyorum sürekli dr takibindeyim 6 aydan önce hiç bir bebeğe mama, meme dışında birşey verilmez
Deletedmom_182 durdane123 dün tam olarak bunu yaşadım birkaç tanıdık geldi bebek görmeye bende mama veriyorum çok az da olsa su vermen lazım dediler yok dedim vermiyorum vermicem ablam falan kucağına almıştı çocuk durmuyordu o sırada ben telefonla konuşuyordum bir baktım 1 çay kaşığı su verdiler aldım tabi çocuğu hemen bir şey diyemedim ama dünden beri sinirimden yerimde duramıyorum aklıma geldikçe arayıp sövesim geliyor
bsraglbas Deletedmom_182 doktorumuz ve ebemiz her emzirmeden sonra bir çay kaşığı su vermemi söylemişti ağzında pamukçuk olmaması için
Deletedmom_182 bsraglbas ben henüz doktoruma sormadım ama çok tedirgin oldum en azından onlardan onay almadan yapmak istemedim bunu belirtmeme rağmen yapılmasına çok bozuldum