Demet55arslan Kızlar merhaba. 4 ay 10 günlük oğlum var. Sünnet yaptırmak istiyorum ama tanıdık doktorumuz. 5 yaşına gelince yaparız diyor. Çoğu doktorda yaptırabilirsiniz dedi. Kafam karışık..
Sadiyealp Demet55arslan 2 veya 2 bucuk aylık tı yaptırdığımızda doktor gayet iyi demisti vaktine büyüdükçe daha zor olur dedi hem faha cabuk iyilesiyo
Nrbplt Demet55arslan 3 aylıkken yaptırdık oğlumu ilk 2 gün ne yaptım ben dedim ama 1 hafta sonrası iyi ki yaptırmışız dedim gerçekten çok büyük rahatlık bence büyümeden yaptırın hareketleniyor çocuklar ve daha zor oluyor o süreç
Btalham Demet55arslan kesinlikle yaptırın çocuklar büyüyünce o korkuyu atamoyorlar ve zor iyileşiyorlar bide narkoz veriyorlar be gerek var ki bende 5aylım yaptordım uyuşturdu sadece ve bitti 2haftayafa iyileşti
Baharbicen Demet55arslan bence 6 ay dolmadan yaptirin bebekler hemencicik iyilesiyorlar tam 4 aylikken yaptirdim ben rahat gecti gayet sonradan psikolojik olarak etkilenmesin
Kucukanne Ben 57 günlükken yaptırdım çok memnunum hiçbi sıkıntı yaşamadık her doktor farklı bişey söylüyo biz. Bi sıkıntı yaşamadık
Umutaras Demet55arslan 7 aylıkken yaptırdım aslında doğar doğmaz istiyodum ama kasık fıtığımız vardı 6.ayı bekledik o yüzden keşke diyorum fıtık olmasaydı daha erken yaptırsaydık ilk gün aneztesi etkisi geçince zorlandık sadece oda 2-3 satti sonrası su gibi akıp geçti 😂 ama bizimki klampliydi dikişli değildi
omerege2210 Demet55arslan Doktorun dediği muhakkak doğrudur. Biz de kilo problemimiz olduğu için toparlanınca 41 günlükken yaptırdık. Kilo problemi olmasaydı doktorumuz 30 günden sonra yapmadığını söylemişti. İlk başta kıyamadığım için oğlumu alıp hastaneden kaçmayı düşünmüştüm 😊 Ama şu anda iyi ki kaçmamışım diyorum.