Nhrnhr Enstantane aslinda bende yarim gun istemistim ama hic biri kabul etmiyor yarim gunu , tam gun baskasina gider tam para alirim dir dusunuyorlar heralde hicbiri sicak bakmadi yarim gun fikrine
Acemianne22 Nhrnhr ben 150 TL ye anlaşmıştım doğalgaz faturası 300 TL gelince eşim ben yaparım temizliği diyip kadını istemedi şimdi ütüleri bile eşim yapıyor 😂😂😂
23062019 Bende ümraniyedeyim varsa bildiğiniz uygun fiyatlı isterim bana gelende bi abla vardı zorda kalınca çağırıyordum artık oda düzenli iş bulmuş bana gelen 180 idi temiz yapıyordu ama pahalıydı biraz 😔
Merrcimek Nhrnhr İstanbuldayım her hafta gelir yarım gün 80 tl veriyorum. 12 de geliyor 7 de gidiyor. Eli biraz yavaş her yeride tam temizlemiyor ama çok iyi biri ve güvenilir. Allah razı olsun ondan evde olmasam bile güvenirim. Bu zamanda çok zor iyi birini bulmak
Nhrnhr Merrcimek iyi birini bulmak kdar yarim gun gelen birinide bulmak zor , hic biri kabul etmiyor yarim gunu genelde 😊 siz sanslisiniz 😄😄
Merrcimek Nhrnhr gerçekten öyle bide aynı sokakta oturuyoruz. Temizlik yoldadan çağırıyordun daha önce ama annemin bana taktığı bilezik kaybolunca artık oradan çağırmıyorum.
Gizembrcu Nhrnhr iki kişi geliyorlar canım evim büyük ve iç dış heryeri tertemiz yapıp gidiyorlar 40 tane cam balkon var sadece gelen ne yapsın 😂