Nazlii_ koalamom benim bebeğimde bugün 2 aylık oldu ve yaklaşık 1 haftadır meme reddi var çok üzülüyorum. Memeyş gördüğü an çığlık kendimi geri atma ağlamaktan morarıyor. Sesiz ve Karanlık yerde emzirmeye çalışıyorum. Beyaz gürültü açıyorum. Yok ne yapıyorsam asla ikna olmuyor. Birde meme ucum yok silikonla emziriyorum o sırada silikon düşüyor tekrar tak uğraş zaten ağlıyor. İnanın çok ama çok zor. Hem mama hem meme gidiyoruz. Mecburen mama veriyorum geceleri sütüm azalıyor bazen gün içinde de veriyorum. Philips avent biberon kullanıyorum. Allah aşkına birşey bilen varsa söylesin bize ya niye böyle yapıyor bu çocuklar çözümü nedir?
iremdemirr18 @koalamom meme reddi olduğuna emin misin? Benim bebeğimde kendini geri çekiyor ağlıyor ama gazı olduğundan. Üst veya alt gazını çıkarıyorum sonrasında direkt alıyor
iremdemirr18 @koalamom karanlık ve sessiz odada hiçbir objeyi görmicek şekilde emzirmeyi denedin mi peki? Ya da ayakta🤷🏼♀️
joolz Eger mama veriyorsaniz biraz acligini alip deneyebilirsiniz, ya da dusta tuttugunu soyluyorlar. Benim bebegimde de bardi ama biz dr kontrolune gittigimizde asidan sonra cok aglayinca hemsire yardimiyla tutmustu ve gecmisti.
joolz koalamom tutacak mi tutmayacak mi diye stres yapmayin sakin. Minikler onu da anliyor tutmuyor o yuzden de