Elifdemir1907 Veramomm baya çıkarttı ama hala biraz var mecburen o şekilde kullanicak eşim daha da çıkmıyor vallahi
delirmeceler Elifdemir1907 bembeyazsa çamaşır suyuna basıyorum ve çamaşır sodasıyla 60 derecede önce bir yıkayorum sonra 30 derece bir daha yıkatıyorum ikizlerim beyaz eşorfmanlarıma sürekli bişey döktükleri için çareyi böle buldum
Elifdemir1907 delirmeceler bende dediğin gibi önce 60 da yıkadım çıkmadı sonra 30 da leke çıkarıcıyla yıkadım biraz seyreldi lekesi
delirmeceler Elifdemir1907 çamaşır suyu eklemişmiydin 60 la yıkarken lekeli yerlere döküyorum sonra çamaşır suyundan arınsın diye tekrar yıkatıyorum
Elifdemir1907 delirmeceler beyaz değil bej rengi kum rengi gibi bir kumaş pantolon üstünde iz yapar çamaşır suyu
2minika Yikadiktan sonra lekeli yeri tam güneşe gelecek şekilde serseniz , bı deneyin , ben lekeli kıyafetleri hep öyle yapıyorum , salça , ketçap yemek ne lekesi olursa olsun yıkayıp tam güneşin karşısına seriyorum kuruyunca geçmiş oluyor 🤷
Elifdemir1907 2minika valla bodrum katta oturuyorum camassirim yazım bile kurumadigindan kurutma makinesi kullanıyorum canım imkanım olsa denerdim
delirmeceler Elifdemir1907 kremse birde beyaz sabunla çitele sıcak suda birde e bebek leke çıkartıcısıda dök 5-6 saat kalsın birde öle dene inşallah tamamen gider