prensveprensess_ 12 haftalık hamileyim çok dikkat ettim oğlum 22 aylık çok hareketli bi an karnıma atladı çok korkuyorum birşeu olmuşmudur bir kaö gün sonra randevum var zaten ama çok ağladım korkudan bir anda oldu karnıma atladı ya birşeu olduysa
Mazikeen prensveprensess_ 8 aylık hamileydim arkadaşımın 4 yaşında oğlu karnıma atladı hemen acile gittim bişey olmamıştı çok şükür
buzprensesi prensveprensess_ tesellisi olur mu bilmem ama hamileyken dalgınlıkla çok ani ve hızlı şekilde eğilmiştim hatta bir kaç dakika da öyle kaldım birşeye uzanmaya çalışıyordum.belimde kemer vardı ve acayip derecede sıkmıştı ağrı yaptı hatta. Doktora bile gitmiştim şükür bir şey olmadı aynı durum değil ama suyun içindeler kolay kolay bir şey olmaz Allahın izniyle
prensveprensess_ Fasulye12 ağrım baya vardı şimdi gidebildim doktpr çok kasılmalar var yatış veriyorum dedi çıkış verdim mecbur oğlum durmadığı için birşey olursa hemen gel dedi doktor Allah korusun çok korkuyorum
asilpoyrazinannesi prensveprensess_ benim de yeğenim tekme attı 16 haftaliktim bisey olmadı kanama yoksa korkma
Ballikizim99 Öyle güzel korunuyor ki hiçbşy olmamıştır hamileliğimde 6. Aya kadar işe otobüsle tangır tungur gittim hep korktum bşy olur mu diye ama hiçbşycikler olmadı yünede doktorunuza sorarsınız tabi
prensveprensess_ Çok kasılmam varmış doktor öyle söyle di acildeki ultrasonda kasılma belli oluyor my
prensveprensess_ pinkooo_02 ağrım çok vsr zaten kasılmanız çok var dedi yatış verdi doktor yarın kendi doktoruma gidicem kanamam yok
idareedemem prensveprensess_ benim kızım nerdeyse her gün karnımda zıplıyordu oyun haline getirmişti 🤦♀️🤦♀️şükür kardeşi sapasağlam doğdu