HappyKids ben kızım doğduğunda almıştım 4 yıl önce fakat onda çok kullanamamıştım pandemi falan derken cümbür cemaat evdeydik zaten 😅 şimdi oğlumda kullanıyorum ve çok memnunum bu kangurudan. Bebeğin vücuduna göre ayarlayabiliyorsunuz her yerini dolayısıyla yenidoğan döneminden itibaren kullanilaniliyor, çok pratik bir şekilde yapılıyor ayarları. Aynı şekilde tabiki kendinize göre de bel ve sırt ayarlarını yapabilirsiniz. Bebeği kanguruda taşırken vücudun alması gereken doğru şekli bilmek gerekiyor; sırtı C şeklinde olmalı, bacakları M çizmeli, kanguru kumaşı üst bacağını dizine kadar kavramalı gibi. Boroosh baby kangurunun boyun desteği de var, yenidoğandan itibaren kullanılabilir yapan şeylerden biri de bu zaten. Rüzgarlığı var sırtında, rüzgarlı havalarda onu çocuğa başlık şeklinde kullanabiliyorsunuz, omuzda rüzgarlığın sabitleneceği yerler var. Çok güzel renk ve desen seçenekleri var ayrıca. Tek kötü yanı biraz pahalı. Ben yıllar önce aldığım için merak edip güncel fiyatına bakınca bunu torunlarıma bırakıcam falan dedim geçenlerde eşime 😅 ama gerçekten evladiyelik bir ürün elden çıkarmaya kıyamam ilerde torunum olunca veririm çocuğum kullansın taş gibi zaten 🤣🤣