Feyzosumunannesi sena1907 kızım 12 aylıkken emekledi 😁 tam yürümesini beklerken kendini yerde emeklerken bulduk
Htcypc sena1907 7 aylıkken sürünerek emeklemeye basladi 10 aylikkende popoyu kaldirip emeklemeye basladi
Nafe Feyzosumunannesi yaa kızım da 11 aylık emeklemiyor sıralamıyor yürüme zaten yok benimki de 12 aylık emekler mi dersiniz doktora sordum normal dedi ama hareket etsin de istiyorum artık
27ozlem sena1907 benimki de nerdeyse 11 olacak anca yerde sürünmeyi öğrendi o şekilde de çok gidemiyo diye sinirlenip ağlıyor bi de sürekli elinden tutayım da yürüteyim istiyor belki de direk yürüyecek bilmiyorum ama biran önce birinden birini yapsın artık bunaldım belim koptu 🤣
Miraclegkc ayından itibaren sürünüyor. Şu an 9 aylık yavaş yavaş emekleme pozisyonuna gidiyor bakalım ne zaman emekleyecek hanımefendi 😄
nadidelifora sena1907 yedi aylıkken emekleme pozisyonuna geçiyordu. Yedi buçuk aylık emekledi. Şuan 8.5 aylık
Nnur1905 sena1907 Tam 8 aylıkken emeklemeye başladı. 11.5 aylıkken koltuğu bırakıp birkaç adım atmaya başladı, şu an yaşını 3 gün geçmiş durumda yürümesi bayağı ilerledi. Hala düşüp duruyor ama denemeye devam ediyor, çabası var 👍
ozgure 10 aylık hiç bir çaba yok yere koyunca sadece dönüyor etrafında ama benim oğlum prematüre bundan kaynaklımı bilemiyorum düzeltilmiş 8 aylık
htcylr ozgure benim oğlum da pramatüre Şuan 9 aylık düzeltilmişi 7 buçuk aylık sadece dönüyor oda canı isterse
nurcan783_ ozgure benim oğlum da 36 haftalık doğdu şimdi 7 ay 7 günlük yerde dönüyor birde ger geri gidiyor emekleme yok daha