ElisaMom_ dayes 13 aylık olduğu gün desteksiz yürümeye başladı sendeleyerek bir iki adım atıyordu 🤤ah kuzum nede çabuk büyüyorlar yaaa🐣
PelinKarabela dayes bizimki ilk adımımız biraz garip ve beklenmedik bir zamanda oldu. Kızım ateşli hasta ve idrar almaya çalışıyorduk. Bir anlık ayaklarının üzerinde bırakıverdim onu ve iki adım attı. 9.ayların sonuydu ve hiç emeklemede yoktu. Şuan sıralayıp biraz yürümeye çalışıyor. Çok güzel bir duygu. Biz annelerin gözlerimizden akan yaşları hep mutluluktan olsun.
Yetersavass dayes 11 aylıkken başladı yürümeye ah ah tarifi zor nasıl güzel şimdi 19 aylık anne baba bıdı bıdı bişeyler söylemeye başladı
dayes Sevda1665 o kadar da değil ya, dönmediğini takipli doktorunuza söylediniz mi, ona göre bir açıklama yapmıştır
ikibaloglanannesi İlk adımını 12 aylık iken attı 3-4 adım olarak. Tam 13.ayda desteksiz yürüdü oğlum.
roenna1 Şu an 4. Aya yeni girdi oturması için, ek gıda için, emekleme için, yürüme için hepsi için heyecanlı ve sabırsızım 😂
dayes roenna1 ben de öyleydim ya şimdi de eski fotoğraflarına bakıp ne kadar minikmiş diye iç geçiriyorum 🥲🥲🥲
havvamete 8 aydan beri koltuktan tutarak yürüyo. Şu sıralar ara ara elini bırakıp bir kaç saniye durup oturuyo yere bunları yapan bir bebik tahmini ne kadar sürede yürür 😂 tecrübeli anneler yeşillendirsin. Bu arada 9 ay 21 günlük şu an
dayes havvamete bebekten bebeğe değişiyor ya benim kızım 1-2 ay sıraladı işte şu an 14 aylık oldu yeni yeni desteksiz birkaç adım atıyor 🥲
kahvekokusuu dayes ben hiç heveslenemedim yaa😔 aşırı hareketli bi çocuktu daha 5 aylıkken tutunup kalkmaya çalışıyordu 7 aylık adım atmaya çalışıp düşüp hep deniyordu gün içinde defalarca düşüp pes etmiyordu yürüyüp bi yerlerini yaralayacak diye o adim attikca ben oturttum sonuç 9 aylık yürüdü 🤭
yarmagul dayes 12 aylıkken misafirlikte birden ayağa kalktı ve 5-6adım yürüdü salonun ortasında ben şoka girmiştim 😂