Edo_yekta12 Kızlar bir yaşında bebeğim 2 tane azı diş çıkartıyor dün sabaha kadar uyumadı ateşlendi işe yarayan kullandığınız diş jeli var mı ??
Sungerbob Edo_yekta12 Diş jelini doktorlar çok önermiyor tedagil diye diş tozu var onu öneririm hem içeriği temiz hemde gerçekten işe yarıyor
Lilybaby Edo_yekta12 doktora danışıp calpol verebilirsiniz diş jelleri ve tozları azılara çok etki etmez
Neslihann37 Edo_yekta12 nurse harvey kesinlikle öneriyorum bu dönemde yan kesiciler çok zorlar ama bir hafta falan sürer inşallah çok çabuk atlatır
Beren2323 Edo_yekta12 benim bebeğimde 1 yaşında 7 diş çıkardı şuan yine çıkarıyor 4-5 gündür felaket huzursuz bir saat ayağımda sallıyorum yerine koyuyoum uyanıyo uyumasa da huzursuz birşey de yemiyor🥹
Beren2323 Neslihann37 nurse jel etkili mi zararı yok değil mi tetagil kullandım etki etmedi birinci kızımda çok etkiliydi bunda olmadı . Bi tanıdığımızda nu jeli söyledi ama genelde jel zararlı diyorlar karar veremedim ama herşeyi çare olarak görüyorum artık
Edo_yekta12 Beren2323 aynı şeyleri bende yaşıyorum dehşey yorucu bişey dün gece hiç uyumadı sürekli memede durdu :(
Pturesmoma Edo_yekta12 ben tetagil kullanıyorum ama çok geçici anlık oluyor etkisi bence. Naçizane denediğim en etkili şey buzlukta beklettiğim dişliğiyle soğuk kompres yapmak oldu.
Ogibuse Edo_yekta12 dentinox Jel kullanıyorum ben uyutmadan önce sürüyorum rahatlatıyor dalarken ağrısız daldığı için biraz daha uzun uyuyor
Ogibuse Edo_yekta12 inşallah eder valla bende dişten çok çekiyorum gece uykuları gündüzler hep mızmız zor yemek bile yapamıyorum bazen sürekli ayaklarıma sarılıyo ağlıyo bunun öncesinde gazda çektik valla bitik durumdayım sürekli yorgunum 🥲😁