Gizeem0901 Kızlar roto 2.doz yaptıran var mı varsa ne kadar aldınız bilgi verir misiniz ilk doza göre 2 katı diyorlar ondan merak ettim ☺️
syma0 Merhaba. Biz ilk dozunu Ocak ayında yaptırdık 1750 tl diğerini martta yaptırdık yine aynı fiyattı
zehracolaks minikmucizemaak özeldemi yaptırdınız yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırdınız bende yaptırcamda markaları varmış sanırım hangi markayı yaptırmamız gerekiyor
EbruBoluKaya Hayır aynı fiyat aynı ilaç zaten doz ayrımı yok aynı aşıdan 2 kere yaptırıyoruz sadece bu 2 dozunda yaptırdım aynı fiyata
zehracolaks selimalpinannesi özel hastahanedemi yaptırdınız yoksa eczaneden alıpa sağlık ocağındamı yaptırdınız
minikmucizemaak zehracolaks Rota tek markayı sanırım. Doktorumuz özel de, ben doktorumuza yaptırdım. Sağlık ocakları da yapıyor ama sanırım. Evet eczaneden alıp yaptırdım. :)
maygirl Gizeem0901 zam gelmediyse ayni fiyata alirsiniz ayni aşı sonuçta…soyleyenler beyni var fikri yoklar🤣🤣
Gizeem0901 maygirl valla kesinlikle oyle ya bende anlam veremedim ne alaka dedim yani ondan bi danışayım dedim öyle birşy varmı diye