Aysimat korkmayın ilk bir hafta alışma sürecinde olcak yapicak altına buyugunude küçüğünude siz sakın kalın anlatmaya devam edin her girdiğinizde beraber girin elini tutun ben burdayım annecim beraber yapalım altına bazen kacirabilirsin olabilir sticker alın kovaya su doldurun içine koyun oynadıkça daha çok ilgisini cekicek şarkı söyleyin tuvalette sürekli sormayın ama ben çok sormusdum ve hiç istemedi girmeyi duymadı bile beni bir hafta gectikden sonra ara ara kendisi söyledi dışarı çıkardığında cisim geldiği zaman şöyle annecim yapabiliriz dışarı dada merak etme dedim hep bizim 20 gün oldu tam anlamıyla oturttu kafasında dışarıda geldiğinde söylüyor ama anne evde yaparız diyor gelip yapıyoruz söylüyor suanlik hemen koşup yapıyoruz yarışıyoruz çok mutlu oluyor yapınca da aferin oğlum beni çok mutlu ettin diyorum oda bende anne mutlu oldum diyor dün ilk kez misafirlik dede deneyimledik gel hadi bakalım tuvaletleri nasılmış annecim dedim girdik ve yapdi çişini sonra bidaha geldi deyip yine girdik aliscaklar merak etmeyin korkulcak bsieu değilmiş annemle kalıyorum ben annem bile bana çok şaşırdı nerden aklına geldi birden başlamak ben sabirsizim çok fazla ben basardiysam sizden yapabilirsiniz 🌼😇