denizates4458 İkizlerimin burunları tıkalı 5 gündür doktor sprey verdi ciğerleri temiz demişti serum fizyolojik olsun aspiratörle çekiyorum sonra yine aynı çok uzun değilmi geçmemesi için (prematüre bebek 26 haftalık 600 gram doğdular)
Esoz1110 denizates4458 kızımında öyle geçmedi 1 hafta olacak bizimde 18 aylık salgın mı var nedir geçmiş olsun
twinsmomm2 denizates4458 benim bebislerim de prematüre geçen ay aynı şekilde hasta oldular 1 haftaya yakın sürdü burun tıkanıklığı sürekli açın fizyolojik serumla dolup ciğerlere inmesine fırsat olmz boylece
angelottes denizates4458 Sinomarin sprey aldım normalde şırıngayla açardım ama bana çok rahat geldi sıkıyorum iki burna ters çevirip sırta pat pat yapıyorum sonra aspiratörle çekiyorum bence bir şans verin ben çok memnun kaldım ama eczaneler çok pahalı satıyor internetten alın
atlas1655 denizates4458 merhaba sterimar deniz suyu spreyde çok güzel. Buarada bebeklerınız şuan nasıl kaç aylıklar🥰 benımde 26 haftalık doğdu şuan düzeltilmiş 1 aylığız
denizates4458 atlas1655 düzeltilmiş 5 aya girdik tabi ikiz olmaları kiloları cok düşüktü geride kalmışlardı cok çektik ameliyatlar neler neler yaşadık 6 ay kaldık hastanede daha yanıma geleli 2 ay oluyor sizinki nasıl
atlas1655 denizates4458 yaaa Allahım şifa versin rabbim evladınızı size bağışlasın🤲🏻 biz 93 gün küvezde kaldık göbek ve kasık fıtığı var birde beynınde milimetrik kistler var ama çok şükür iyi bizde doktor takipliyiz gidip geliyoruz