happyy_momm 5 aylık bebeğim saat başı uyanıyor ve uyurkende uykuya aşırı direniyor bu aylarda bu durumu yaşayan annelerim var mı
zezey19 happyy_momm saat kac oldu kac kere uyandım bilmiyorum 5 ay 20 günlük nereye yatirsam nasil uyutsam bilmiyorum bir agit uyumak istemiyor yarim saatte uyanuyor perisan oldum
seyda53 happyy_momm kızım 1 yaşında her saat başı uyanıyor aptal gibi oldum artık ben de uykusuzluktan
Metemommy happyy_momm 4. Ayda uyku gerilemesi var belki hala o devam ediyordur , benim oğlumda bu durum 3.5 aylıkken başlamıştı 8. Aya kadar devam etti çünkü bi süre sonra dişte çıkarmaya başladı hepsi birleşmişti. Umarım hemen düzelir.
betulggd xbebegimx 6 ay 16 günlük oğlum dördüncü aya döndü resmen özellikle son 3 gündür uykuları berbat acaba diş mi yoksa atak mı ben de bilmiyorum
minikoglummmmm happyy_momm benimki altı aylık keşke benimkide uyansa yattımı sabaha kadar uyuyor sürekli kalkan Bebek sürekli gece beslenir güzel kilo alır
gizem231217 minikoglummmmm sabaha kadar 10 kere uyansanız eminim bunu demezdiniz. Kesintisiz uykuya hasret kaldık gecede 9 10 kere uyaniyoruz. Cok beslemek istiyosaniz alarm kurup uyanabilir besleyebjlirsiniz.
minikoglummmmm Karmom işte sorun orda uyuyunca bende uyuyorum hani kalksa ağlasa bende hemen uyanırım
Mihraogeday happyy_momm 5 ay 2 günlük bizde de durumlar böyle hatta yarım saate bir meme istiyor doktor bey de senin sevgini istiyor diyor 🤯benim kafa 😅