buketzm alt, ast değerleri yükseliyor önce sonra ggt değeri yükselmeye başladı şimdi aptt değerleri yükseliyor igg igm den birisi referans dışı geldi son testinde.sürekli farklı bir şey çıkıyor. İlk değerler yükselmeye başladığında doktorlar enfeksiyon falan geçirip calpol,dolven içirdiniz mi diye sordular fakat hiç enfeksiyon yaşamadık ama aşıdan dolayı calpol içtiğini söyleyince direkt ondan olduğunu düşündülee. Şehir hastanesinde farklı doktorlar denk geliyor sürekli diye üniversite hastanesine geçirdik hemen onlar testler yaptı ve ilaçtan olduğunu söylediler. Sonra ultrason randevusu verdiler ciğerde farklı bir sorun var mı bakacaklar. Benim ilk aklıma hiç ilaç gelmedi ne bileyim içirin diyorlardı hep diye. Uzamış sarılık vardı ondandır diye düşündüm. Ama bebeğin aktifliğinde hiç bir sıkıntı olmuyor mesela. Benim bebeğim aşırı aktif, sürekli hareket halinde eli ayağı hiç durmuyor kendini ittiriyor ilerliyor halısının üzerinde daha yeni 3 aylık olmasına rağmen. O yüzden dışarıdan gözlemle anlaşılmıyor