poyrazssmomms Merhaba kızlar. Bu sene ilk defa Hıdırellezde dilek dilemeyi düşünüyorum ama nasıl yapacağım.Bu işin ritüelleri nelerdir. Ben böyle yaptım ve dileğim gerçekleşti diyenlere biraz bilgilendirirmi beni şimdiden teşekkür ediyorum
gencmom_ poyrazssmomms valla ben çizdim gül ağacının dibine koydum orda unuttum Ondan mı bilmem de kabul oldu bide bi post açmış biri oraya da yazdım okuyabilirsin istersen
beyzzsenturkk_ poyrazssmomms yani yapana saygım sonsuz ama bi bana mı böyle şeyler saçma geliyor 🤷🏻♀️
poyrazssmomms beyzzsenturkk_ bn de ilk defa deneyeceğim ama dilekler gerçekleşiyor deniyor ne kaybedeiz ki denemek lazım ☺️
bsr9696 Valla ben yaptım yaptığımı unuttum geçen sene araba koymuştum geven hafta 0 araba aldık aklıma da bugün geldi , oyunvak araba alıp dilek yazıp gömmüştum
poyrazssmomms bsr9696 valla bilmiyorum ne istediysem oldu diyen çok var denemek istiyorum ama sabah ezanından sonra akan suya atmak mı gerekiyor acaba
gencmom_ poyrazssmomms akşam ezanında sonra dileğini gülün dalına as veya dibine göm Ondan sonra yiyceklerin ağzını mesela pirinç makarna tarzı şeylerin ağzını açık bırak Kırmızı kesenin içine para koy Cüzdanın açık bırak camının önüne çicek koy yeşillik tarzı camlarınıda aç Bide beyaz giyin derler