Xnxnxnxnxnx Kızım 11 aylık henüz hiç dişi yok ama bi ısırıyo ve çekiyo o kadar çok acıyo ki ve oyun haline getirdi ne yapmam gerekiyo varmı öneriniz bunu nasıl bırakacak??
askbebegimmbenim Xnxnxnxnxnx ay aynı 5 buçuk aylık dişleri aşırı kaşınıyor ama daha çıkmadı. Memeyi tutup ağzıyla sıkıyor ve çekiyor Allah’ım böyle bı acı yok bugün ansızın bağırdım okadar acıdı ki nasıl unutturabilirim daha çok küçük yavrum
Kaylas-mom Xnxnxnxnxnx kesinlikle vereceğin tepki ile alakalı olarak bu durum değişiyo. Net bir tavırla korkutmadan ama gülmeden hayır acıyor diyin bırakacaktır. Eğer gülersen oyun yapar devam eder kızarsan travma oluşabilir
Aslanalp Benim oğlum da o aylarda ısırıyordu ve 8 dişi vardı çok canım acıyordu emziremiyordum doktorum konuşarak memeni kapat canım açıyor ısırdıgın için meme yok vs konus dedi sürekli ısırdığı anda kapatıyordum memeyi 3 gün böyle sürdü dogru düzgün ememedi hemen kapattım memeyi konuşup sonra düzeldi şükür şuan 17 aylık ve ısırmıyor
Xnxnxnxnxnx Aslanalp bende ısırdığı an kapatıyorum ama bu sefer de çığlık atarak ağlamaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum geri veriyorum :(((
Aslanalp Xnxnxnxnxnx bence verme ağlasın sen canının acıdıgını ısırırsa vermeyecegını söyle pes edecek çünkü emmeyi isteyeceği için ısırmayı bırakacaktır bir süre sonra diş çıkarma dönemindeyse ondan yapıyor olabilir rahatlatmaya çalış gün içinde masaj fırçalama vs
yildizsimsek Instagram da görüp bende uygulamıştım faydasını gördüm. İsirinca hemen göğsümü kapatıyorum. Tepki vermeden sesimi yükseltmeden “ ısırırsan meme yok , ısırdığın için meme yok ” diyorum. Emzirmeye ara veriyorum. Tavsiye ederim size de
Gozdeklnc20 Her ısırdığında canını yakmadan burnunu sıkın diye okumuştum bir yerde. Bunu yaparken konuşacaksın tabi anlatacaksın. Memeyi ısırdığı için burnunu sıktığını bilecek ve o bağlantıyı kuracak. Isırırsa burnunun sıkılacağını bilecek ve o davranış onu rahatsız eden bir davranış olduğu için o da ısırmaktan vazgeçecek. Denendi ben sonuç aldım bir daha hiç ısırmadı. ( Burnunu sıkmak canını yakmak için değil memeyi ısırmasının ardından gelen burnunun sıkılması onu rahatız edici bir tepki olduğunu öğrenecek )