Ygmr124 Niloyailetospik evet geçen hafta yaptırdık kesinlikle yaptırılması lazım bence 2. Dozunda haziranda yaptıracaz
biraslananasi Niloyailetospik 3. Ve 5. Ayda yaptırdık sıfır yan etki ile geçti bitti şükür. Arkadaşımın çocuğu geçen hafta rota virüsü kapmış o çocuğun o halini duyduktan sonra iyi ki yaptirmisiz dedim 😒
Feyzosumunannesi Niloyailetospik Agızdan damlatılıyor. Uzun süren bir ishalli enfeksiyon . Kusma ateş ishal yapıyor. Bebeklerde çok sık görülen bir hastalık. Buna karşı yapılması gerekiyor.
Ygmr124 Niloyailetospik evet 2 doz olanı yaptırdık biz bende çok tedirgindim fakat çok araştırdım ve birçok doktorada sordum en önemlisi rota virüsün önüne geçiyo daha hafif atlatıyor yoğum bakımda yatmak zorunda kalmıyo neden ücretli devlet karşılamıyo sitede çok araştırdım pahalı bir aşı olduğu için devlet bunu karşılayamadığından ücretli yapılıyo eğer nüfuz bir aşı olsaymış devlet tarafından zorunlu aşılardan bir tanesi olucakmış ABD ve diğer yabancı devletlerde bu aşı zorunlu aşılardan bir tanesi
bsr9696 Ben tek doz yaptırdım 5. Ay maddi durumdan dolayı, başka bı arkadaşımda tek doz yaptırdım sorun olmadı dedi ama inşallah sorun olmaz
silbastanbaslamakgerekbazen Merhaba arkadaşlar. 3. Ayı dolunca mı yapılıyor. Bir de aile hekimliğine aşıyı alıp götürsek yapıyorlar mı?