eda_ece00 2 aylık bebek neden uykuya direnir başına gelen var mı saat 10 buçukta bir uyandı gece saat 12 oldu daha uyuyacak gözleri gidiyor resmen kendini uyumamak için zorluyor.. yoruldum sabahtan beri uyutmaya çalışmaktan
Ygmr124 eda_ece00 karnı tok olduğundan emin ol kakasını yapamadıysa ondanda uyuyamaz birde altını değiştir çiş yapmış olsa bile saç kurutma makinesi sesi aç telden yanına koy birde böyle dene eğer gazı varsa gazınıza çıkart yoksa sabaha kadar gene uyumaz
sadiyekrn7 eda_ece00 benimki de 2. Ayına girerken öyleydi zeytinyağı içirdim çay kaşığı masajla falan derken yaptı kakasını sonra uyuyakaldı direk ama 3. Aya girdik bazen hala yapıyor uykuya direnmeyi
eda_ece00 Ygmr124 karnı tok altıda temiz ama direniyor gazınıda çıkarıyor askında ama 2 gündür kakasını yapamıyor öyle bi sıkıntımız var acaba atak haftası mı geçiriyor
Ygmr124 eda_ece00 kakasını yapamıyorsa ondan durmuyordur yavrum bende çok çektim bazen hala devam ediyo kulak pamuğuna zeytin yağı batır poposunu aç elinle tam popo ucuna zeytin yağı sür biraz içeri doğru ittirmeye çalış ben çözümü böyle buldum hemen anında yapar biraz 3 5 dk altı açık bekle elinle poposunu aç ama rahat yapmadı için mutlaka dene bak faydasını görürsün
Ygmr124 eda_ece00 birde kolik bebeğe saç kurutma makinesi aç telefondan yanında dursun o çok rahatlatıyo ben kaç 2 ay çektim 3 aylığız hala saç kurutma mak sesiyle uyuyo başka türlü hayatta uyumuyo kaç gün sabahlara kadar uykusuz kaldığımı bilirim uyuduktan sonra sesi kapatıp telefonu yanından alma hemen uyanıyo yanı benim kızım öyle 😂