alinam7 Bayan elbise etek vs ne ararsanız çoğu etiketi üstünde çoğu en fazla 1 kere girilmiştir hiç bir defo leke sökük vs yoktur dlp uygulamamda satıyorum 🥰
minikmucizemaak alinam7 Bej rengi fırfırlı etek yırtmaçlı mı acaba? Boyu ne kadar. Tesettüre uyar mı?
alinam7 Gizmokzilla dlp uygulamasına atmak için galerimde vardı da burda o hesabımı paylasınca postum silindi böyle atmam lazımmış 🤷♀️
Gizmokzilla alinam7 evet evet böyle atıp altına adınızı yazmanız sorun değil 🌸 direk yönlendirme yapmak yasak 💜
hry410_ alinam7 ben alçak olanlara yardımcı olur diye demistim almak isteyen olursa tek tek fiyat vermek zor olabilir çünkü böyle durumlarda beden fiyat soran çok oluyo🙃
alinam7 hry410_ ben dedim hepsini paylasim de soran olursa özelden oluyor tek tek fiyat beden girseydim post iyice karısık olurdu dolap hesabım var orda satıyorum da onu paylaşınca postum silindi 🤷♀️
Gizmokzilla alinam7 hayır şuan dolap hesabınızın adını yazabilirsiniz. Link atmayın sadece isminizi yazın. Fotoğrafsız direk yönlendirme yapmak yasak şimdi fotoğraf paylaştığınız için adınızı yazabilirsiniz 🌸
alinam7 Zhr_ygz hahaha yaa ben butik işi yapıyordum geçen sene kapattık. her şeyden tek beden kendime ayırmıştım kaldı böyle hiç nerdeyse giyilmeden şimdi de evim kücük en iyisi elden çıkartmak 🤷♀️